Mejerianlæg til fremstilling af ostDifferent
10T
Mejerianlæg til fremstilling af ost
Different
10T
Produktionsår
2005
Betingelse
Brugt
Beliggenhed
Odžak 

Vis billeder
Vis kort
Oplysninger om maskinen
- Maskinbeskrivelse:
- Mejerianlæg til fremstilling af ost
- Fabrikant:
- Different
- Model:
- 10T
- Produktionsår:
- 2005
- Betingelse:
- næsten som ny (brugt)
Pris og placering
- Beliggenhed:
- Titova b.b., 76290 Odzak, BA
Ring
Detaljer om tilbuddet
- Noterings-id:
- A799-1195
- Sidst opdateret:
- d. 16.12.2024
Beskrivelse
Mejeri til produktion af faste og halvfaste oste samt friskost til bageriindustrien
Vi tilbyder et komplet mejeri til forarbejdning af mælk til faste og halvfaste oste med højteknologisk produktionsudstyr (f.eks. Grana Padano–Italien) samt produktion af friskost til bageriindustrien.
Mejeriet er opført i 2005 og udstyret med moderne rustfri produktionsudstyr. Der er egen opvarmning, laboratorium til produktkontrol, kontorer samt reserve-/ekstralager inden for fabrikken.
Kapacitet: 1 batch på 5.000 L mælk kan behandles på 3-4 timer
1 skift af 8 timer kan behandle 10.000 L mælk med 4 medarbejdere
Færdigvarer ift. månedlig kapacitet:
Halv- og helfaste oste: Op til 30 tons/mdr.
Hytteost/kvark: Op til 10 tons/mdr.
Friskost: Op til 10 tons/mdr.
Beskrivelse af anlægget – se vedlagte plantegning:
Modtagelse, produktion, tørring, pakning, saltlage, modning.
Modningsrum med træreoler og regulering af luftfugtighed/temperatur. Der er også et bio-rensningsanlæg for spildevand.
Udstyret kræver et areal på 500 m2, loftshøjde ca. 5 m.
Kedlerum på 130 m2, 2 kedler, én til gas og én til olie.
Kølerum ca. 50 m2, højde 6 m, temperatur 2-8 °C
Nødvendig el-forsyning: 50-60 kW
Oversigt over teknologisk udstyr:
1. Mælkeflowmåler med udluftning
2. Opbevaringstank til frisk mælk
3. Anlæg til termalisering/platepasteurisator
4. Separator-centrifuge til rensning og standardisering af mælk
5. Cylindrisk tank til flødemodtagelse
6. Fermentorer til fremstilling af ren ostekultur
7. Ostekar
8. Tank til varmebehandlet mælk
9. Vallebeholder
10. Forpresse til ost
11. Arbejdsbord til påfyldning i forme
12. Pneumatiske ostepressere
13. CIP-anlæg til intern rengøring
14. Saltlagekar
15. Træreoler til ostemodning
16. Mobil platform til sortering/vedligeholdelse af oste
Dedpoix N R Nofx Agboku
17. Trekantet vaskekar/form til ost og forme
18. SC-selvsugende pumpe
19. CC-centrifugalpumpe
20. Kar til fremstilling af friskost
21. Pakkemaskine
Mælkemodtagelse: 2 tanke á 10.000 L
Vallebeholder: 1 stk 20.000 L
CIP: 3 tanke á 1.000 L
Duplicator: 2 x 1.000 L
Hovedkedel 5.000 L, manuel parametertilkobling, Alfa Metal – HR
Pasteurisator: Jedinstvo - HR - 5.000 L/t – ca. 20 år gammel
Separator: Alfa Laval - Sverige - 5.000 L/t – ca. 20 år gammel
Schulenburg kar 2.500 L
Driftsstart for mejeriet: 2007-2008 – produktion stoppet 2016.
Mindre servicebehov: Inspektion og smøring af udstyr
Teknisk dokumentation foreligger.
Bemærk: Udstyret sælges kun samlet. Transport ca. 5-6 x 40fods-containere.
Flere billeder efter forespørgsel.
Annoncen blev oversat automatisk, og der kan forekomme nogle oversættelsesfejl.
Vi tilbyder et komplet mejeri til forarbejdning af mælk til faste og halvfaste oste med højteknologisk produktionsudstyr (f.eks. Grana Padano–Italien) samt produktion af friskost til bageriindustrien.
Mejeriet er opført i 2005 og udstyret med moderne rustfri produktionsudstyr. Der er egen opvarmning, laboratorium til produktkontrol, kontorer samt reserve-/ekstralager inden for fabrikken.
Kapacitet: 1 batch på 5.000 L mælk kan behandles på 3-4 timer
1 skift af 8 timer kan behandle 10.000 L mælk med 4 medarbejdere
Færdigvarer ift. månedlig kapacitet:
Halv- og helfaste oste: Op til 30 tons/mdr.
Hytteost/kvark: Op til 10 tons/mdr.
Friskost: Op til 10 tons/mdr.
Beskrivelse af anlægget – se vedlagte plantegning:
Modtagelse, produktion, tørring, pakning, saltlage, modning.
Modningsrum med træreoler og regulering af luftfugtighed/temperatur. Der er også et bio-rensningsanlæg for spildevand.
Udstyret kræver et areal på 500 m2, loftshøjde ca. 5 m.
Kedlerum på 130 m2, 2 kedler, én til gas og én til olie.
Kølerum ca. 50 m2, højde 6 m, temperatur 2-8 °C
Nødvendig el-forsyning: 50-60 kW
Oversigt over teknologisk udstyr:
1. Mælkeflowmåler med udluftning
2. Opbevaringstank til frisk mælk
3. Anlæg til termalisering/platepasteurisator
4. Separator-centrifuge til rensning og standardisering af mælk
5. Cylindrisk tank til flødemodtagelse
6. Fermentorer til fremstilling af ren ostekultur
7. Ostekar
8. Tank til varmebehandlet mælk
9. Vallebeholder
10. Forpresse til ost
11. Arbejdsbord til påfyldning i forme
12. Pneumatiske ostepressere
13. CIP-anlæg til intern rengøring
14. Saltlagekar
15. Træreoler til ostemodning
16. Mobil platform til sortering/vedligeholdelse af oste
Dedpoix N R Nofx Agboku
17. Trekantet vaskekar/form til ost og forme
18. SC-selvsugende pumpe
19. CC-centrifugalpumpe
20. Kar til fremstilling af friskost
21. Pakkemaskine
Mælkemodtagelse: 2 tanke á 10.000 L
Vallebeholder: 1 stk 20.000 L
CIP: 3 tanke á 1.000 L
Duplicator: 2 x 1.000 L
Hovedkedel 5.000 L, manuel parametertilkobling, Alfa Metal – HR
Pasteurisator: Jedinstvo - HR - 5.000 L/t – ca. 20 år gammel
Separator: Alfa Laval - Sverige - 5.000 L/t – ca. 20 år gammel
Schulenburg kar 2.500 L
Driftsstart for mejeriet: 2007-2008 – produktion stoppet 2016.
Mindre servicebehov: Inspektion og smøring af udstyr
Teknisk dokumentation foreligger.
Bemærk: Udstyret sælges kun samlet. Transport ca. 5-6 x 40fods-containere.
Flere billeder efter forespørgsel.
Annoncen blev oversat automatisk, og der kan forekomme nogle oversættelsesfejl.
Udbyder
Bemærk: Registrer dig gratis eller log ind, for at få adgang til alle oplysninger.
Registreret siden: 2012
Send anmodning
Telefon & Fax
+385 31 8... annoncer
Din annonce er blevet slettet
Der opstod en fejl